Stor pågang på foreldrekurs i førstehjelp

Stor pågang på foreldrekurs i førstehjelp


Publisert: 25.03.2017
Denne uken har vi hatt en rekke foreldrekurs i førstehjelp på barn & baby. Blant annet for FAU ved Norpolen skole i Oslo, FAU ved Hovsenga barnehage på Jevnaker og for et privat initiativ i en barselgruppe på Ekeberg i Oslo i dag. Stappfulle kurs med engasjerte foreldre, god innlevelse, mange aktuelle spørsmål og utfordringer. Vi vet at sistnevnte gruppe allerede har planlagt neste kurs i mai, og at også dette kurset straks er fullt.

Vi gleder oss over å bli kontaktet fordi noen har hørt om oss eller har deltatt på våre kurs. Selv om tematikken er alvorlig, er det mulig å ha en hyggelig kurskveld. Og tro det eller ei, men latteren sitter løst, for humor er godt virkemiddel for læring. Også er alle skjønt enige om at ingen håper man noensinne får bruk for kunnskapene.

Førstehjelp barn baby

Kanskje du har lyst til å ta initiativ til et slikt kurs? Da råder vi deg til å ta kontakt. Det er enklere å få til enn du tror. Rimelig er det også om flere går sammen. Vi ordner mye av det praktiske rundt arrangeringen og kommer gode råd for å gjøre dette til en suksess! Kursene kan holdes på dag og kveldstid. Vi er også tilgjengelig i helgene.

Og om du er en av dem som mener at du har full kontroll på førstehjelp fordi du lærte dette den gangen du tok lappen på 90- tallet; tenk om igjen! Førstehjelp er noe som jevnlig må oppdateres, og våre kurs er helt unike!!

Ser her for mer informasjon: http://www.akuttgruppen.no/Kurs/Barn 

VIL DU VITE MER,
HÅPER VI Å HØRE FRA DEG


Akuttgruppen logo

Nes Næringspark
Skolealeen 2
2166 Opaker

Tlf: +47 40 00 37 77

Epost:post@akuttgruppen.no

Blogg Facebook linkedin instagram mail